SZAFI REFORM GLUTÉNMENTES MAGYAROS KRÉMES PAPRIKÁS SZÓSZ ALAPPOR 80G
SZAFI REFORM GLUTÉNMENTES MAGYAROS KRÉMES PAPRIKÁS SZÓSZ ALAPPOR 80G
SZAFI REFORM GLUTÉNMENTES MAGYAROS KRÉMES PAPRIKÁS SZÓSZ ALAPPOR 80G
Termékadatok
Termékkód:
50806
Vonalkód:
5999564155385
Kiszerelés:
80 g
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
17.288 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 1.383 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Ízekben gazdag, külön fűszerezést nem igénylő gluténmentes poralap hozzáadott cukor nélkül.

Házias ételek, húsos vagy zöldség alapú pörköltek, növényi alapú paprikás szószos nokedli vagy tészta készítéséhez ajánljuk, de szendvicskrém, krumplis tészta, lecsó is készíthető a segítségével. A poralap tejmentes, tojásmentes, kukoricamentes és nem tartalmaz mesterséges ízfokozót.
Összetétel:
gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), currykeverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Allergének:
mustármag

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1442 kJ / 342 kcal
Zsír 4,7 g
 - amelyből telített zsírsavak 1 g
Szénhidrát 56,7 g
 - amelyből cukrok 13,9 g
Rost 15,2 g
Fehérje 10,8 g
Só 5,12 g

Felhasználási javaslat:

Pörkölt:

Hozzávalók:

  • 40+ 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor
  • 200 ml növényi tejszín
  • 10 + 2 g citromlé
  • 300 ml víz
  • 1 kg hús vagy 0,5 kg nyers padlizsán
     

Elkészítés:

  • 300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor keverékben főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt, majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le.
  • Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 2 g (1 kiskanál) citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrűsítsük be a pörköltet folyamatos kevergetés mellett.
    Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogy  az esetlegesen leragadt pörköltszaft, felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását.

Tálalási javaslat:

Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként.

Paprikás szaft:

Hozzávalók:

  • 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor
  • 150 ml növényi tejszín
  • 2 g (1 kiskanál) citromlé
     
  • Elkészítés:

Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be.

Tálalási javaslat:

Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. (Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 gramm) tésztához elegendő ez a mennyiség.)

Tárolás: 
Száraz, hűvös helyen!

Forrás: gyártó/forgalmazó 2024.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink