Részletes termékinformáció
A PaleoLét lisztkeverékek megoldást jelentenek arra az időszakra, míg a szervezet emésztőrendszert érintő felbomlott egyensúlya nem rendeződik. Az egynsúly helyreállításához fontos a paleolit életmód betartása és ezzel párhuzamosan az emésztőrendszeri regeneráció.
Összetevők:
savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő
Adagolás:
100g paleo liszthez 1 teáskanál (kb. 3g) szükséges
Receptajánlat:
Diós vekni:
- 4 M-es tojás
- 180g PaleoLét lisztvarázs + 2 ek. a formázáshoz
- 3g só
- 6g Paleolét sütőpor
- 20g darált dió
- 100g meleg víz
Elkészítés:
- A tojásokat keverd el a vízzel, majd adagold hozzá az összekevert száraz hozzávalókat. Keverd csomómentesre
- Pihentesd a tésztát 30 percig, közben melegítsd elő a sütőt 180 fokra, légkeverésre.
- A tésztát a 2 ek lisztvarázs segítségével gyúrd át sütőpapíron, hogy tapadásmentesen kézbe vehető legyen.
- Formázd henger alakúra, vágd be a tetejét.
- 50 perc alatt süsd készre, rácsra borítva süsd szeletelésig.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen.
Származási hely: EU
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023