Részletes termékinformáció
A kesudiófa Dél-Amerikából származik, de napjainkban főként Indiában, Vietnámban és Brazíliában termesztik. A kesudió kiváló alapanyag salátákhoz, süteményekhez, szószokhoz, currykhez és más ételekhez.
A kesudió igazi szuperélelmiszernek számít, tele van tápanyagokkal:
- Egészséges zsírok: Főként egyszeresen telítetlen zsírokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre, csökkentik a "rossz" LDL koleszterinszintet, és növelik a "jó" HDL koleszterinszintet.
- Fehérje: Jó növényi fehérjeforrás, ami vegetáriánusok és vegánok számára is ideális.
- Rost: Segíti az emésztést, a jóllakottság érzését és a vércukorszint szabályozását.
- Vitaminok és ásványi anyagok: Részben gazdag B-vitaminokban, E-vitaminban, magnéziumban, foszforban, vasban, cinkben, rézben és mangánban.
Egészségügyi előnyök:
A kesudió fogyasztása hozzájárulhat:
- A szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.
- A csontok erősítéséhez.
- Az idegrendszer normális működéséhez.
- Az izmok és az inak egészségéhez.
- A vércukorszint szabályozásához.
- Az immunrendszer erősítéséhez.
- A bőr, a haj és a körmök egészségének megőrzéséhez.
- A fogyáshoz (mértékkel fogyasztva).
Összetevők:
kesudió
Allergének:
A termék kesudiót tartalmaz és földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia kJ 2314 kJ 1157 kJ
Zsír 44 g
- amelyből telített zsírsavak 7,8 g
Szénhidrát 30 g
- amelyből cukrok 5,9 g
Rost 3,3 g
Fehérje 18 g
Só 0,03 g
A termék kizárólag a nátrium természetes jelenléte miatt tartalmaz sót.
Felhasználás:
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk.
Tárolás:
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. május