Részletes termékinformáció
Natur Tanya MAGYAR TÖKMAGOLAJ – hidegsajtolással készült olaj, külsőleg és belsőleg.
A Natur Tanya tökmagolaj hidegen sajtolással készül, hőkezelés, tartósítószerek, színezékek és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül. Tökmagolajunk természetes forrása az a többszörösen telítetlen zsírsavaknak és E-vitaminnak. Nagyon finom dióra emlékeztető íze kulináris élvezet a konyhában, külsőleg többféle kozmetikai felhasználása lehetséges.
A tökmagolaj hozzájárulhat az alsó húgyúti rendszer és prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához.
A tökmagolaj értékes összetevőinek és teljes ízének megőrzése érdekében az olajat ne tegye ki hosszabb ideig hőhatásnak. A konyhában a tökmagolaj tökéletes salátaöntet, de szinte minden ételhez hozzáadható, így krémlevesekhez, főzelékekhez, rántottához, pácokhoz, kenhető pasztákhoz, tepsis zöldségekhez, húsokhoz, halakhoz, pirítósra kenve, de desszertekhez, fagylaltokhoz is.
- MAGYAR HÉJ NÉLKÜLI TÖKMAGBÓL
- OMEGA-3, OMEGA-6 ÉS E-VITAMIN ANTIOXIDÁNS FORRÁS
- HASZNÁLJUK KÜLSŐLEG ÉS BELSŐLEG EGYARÁNT
- ADALÉKANYAGMENTES
- NEM TARTALMAZ AROMÁT, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS SZÍNEZÉKET
- DIÉTÁS ÉTREND KIEGÉSZÍTÉSÉHEZ
- PALEO ÉTRENDBE BEILLESZTHETŐ
- KÍMÉLETES GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁVAL ELŐÁLLÍTVA
- GMO-MENTES
Összetevők:
100% héj nélküli tökmagolaj (Cucurbita pepo)
Allergének:
Nyomokban DIÓT, FÖLDIMOGYORÓT, SZEZÁMMAGOT, MANDULÁT tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:
Napi 1-2 evőkanálnyi mennyiség önmagában vagy ételekhez adva. Külsőleg masszírozzuk a bőrbe és a körmökre és a hajra.
Tárolás:
fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontást követően napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nem befolyásolja a termék minőségét.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. január