Részletes termékinformáció
Új, gluténmentes fasírtpor magyaros ízesítéssel!
A gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.
Összetevők:
csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, burgonyapehely, vöröshagyma granulátum, paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), tengeri só, inaktív élesztőpehely, szárított paszternák gyökér, őrölt feketebors, szárított zeller gyökér, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), chili fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor.
Allergének:
Zeller
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1304 kJ (309 kcal)
Zsír: 3,0 g
- ebből telített: 0,2 g
Szénhidrát: 50,8 g
- ebből cukrok: 9,7 g
Fehérje: 15 g
Só: 3,03 g
Elkészítés:
- Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
- Elkészítési javaslat sütőben: a vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.
Tipp: apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.
Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 április