Részletes termékinformáció
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a Gabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb, legszebb barackok zamatát találod az üvegekben.
Összetevők:
kajszibarack (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.
100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia 407 kJ / 96 kcal
Zsír 0,5g
- amelyből telített zsírsavak 0,1g
Szénhidrát 22g 8%
- amelyből cukrok 20,1g
Rost 1,7g
Fehérje 0,9g
Só 0,02g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2023. március