Részletes termékinformáció
Flavin7 ital hidrogénnel dúsítva!
A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.
Flavin7 ital: A Flavin7 1998 óta van forgalomban Magyarországon. Eddig több, mint ötszázezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészség megőrzésére, helyreállítására figyelő emberek körében. A Flavin7 az itt látható megjelenésében, hamisítatlan eredeti növényi összetevőkkel az elmúlt évek során jelentősen növelte hatóanyag tartalmát, illetve ezen változatában már a hidrogén is megtalálható.
Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:
- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.
- Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben.
- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát.
- Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.
- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetővé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítő szervek hatékony működése.
- Megelőzhető, megszüntethető a vérkeringés elégtelen működéséből adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása.
- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy előnyös a cukorbetegségben szenvedők számára is.
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
- Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet.
- Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek.
- Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált. Mire jók a Flavonoidok? A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.
A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN: Miért is jó a Hidrogén?
Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést! A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak. Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását. A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP-400 mV.
Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök?
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti. A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket. Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.
ORP érték: Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel. A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között: A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
Összetevők:
Vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője.
Felhasználási javaslat:
10-20 ml / nap, valamint igény és szükség szerint akár 100-200 ml / nap, több alkalomra elosztva.
Fontos! Mivel gyümölcsöket tartalmaz, túladagolni nem lehet, így a javasolt fogyasztási ráta is képlékeny. A napi javasolt fogyasztás folyamatosan változik, a dobozra mindig a maximumot tüntetjük fel.
Figyelmeztetés:
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Fogyasztás előtt rázza fel! Az íz a felhasznált gyümölcsök termőhelye és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023.