Részletes termékinformáció
Hús helyettesítésére szolgáló, növényi alapú alternatíva. Felhasználási terület: Darált hús helyettesítésére alkalmas.
A texturált borsófehérje granulátum új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".
Összetevők:
100% texturált borsófehérje
Allergének:
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia 1545 kJ
367 kcal
Zsír 5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,9 g
Szénhidrát 17 g
- amelyből cukrok 3,5 g
Rost 16 g
Fehérje 55 g
Só 0,03 g
Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.
Tárolás:
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Származási hely: Norvégia
Nettó tömeg: 100 g
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 augusztus