Részletes termékinformáció
A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően segít lelassítani a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegítheti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában. A hozzáadott króm segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban szenvedőknek.
Összetevők:
zöld kávé kivonat (klorogénsav min. 45%), L-aszkorbinsav (C-vitamin), glükomannán, cink-citrát (cink), króm-pikolinát (króm), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)
Hatóanyagok 2 kapszulában RDA%*
Zöld kávé kivonat 600 mg **
ebből klorogénsav 270 mg **
C-vitamin 40 mg 50
Glükomannán 20mg **
Cink (szerves kötésű cink citrátból) 5mg 50
Króm 60 µg 150
* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi beviteli referenciaérték
** Nincs megállapított mennyiség
Adagolás:
Napi 1 kapszula, főétkezés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!
Forrás: gyártó/forgalmazó, 2023 augusztus