Részletes termékinformáció
Kalamata olajbogyót vörösborecetben pácolják amely különleges ízt ad, majd pépesítik. Előételként is fogyaszthatjuk, vagy tapenádénak könnyű és egészséges, felhasználása igen sokoldalú kitűnően megy egyszerű pirítós kenyérhez, zöldmártásokhoz, vagy sajt mellé tálalva.
Összetevők:
Kalamata olajbogyó 60 % , víz, vörösborecet, tengeri só, szőlőmust
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1025 kJ / 245 kcal,
Zsír: 24,4g
- amelyből telített zsírsavak: 3,2g,
Szénhidrát: 1,5g
- amelyből cukrok: 0g,
Fehérje: 2,1g,
Só: 3,58g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus