Részletes termékinformáció
A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése.
A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményezhet, serkentheti az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet). A szív-és érrendszert is védhetik. Serkenthetik a nyálkiválasztás és a gyomornedv képződését is, ami növelheti az emésztőenzimek termelését.
Összetevők:
alkohol, víz, levendulavirág, cickafark, galangal gyökér, enciángyökér, angyalgyökér, édeskömény gyümölcsök, kömény, fahéj kéreg, pitypang gyökér, majoránnafű, gyömbér gyökér, keserű narancshéj, szegfűszeg, zedoárgyökér, izlandi moha, kardamom, gyümölcsök, koriander gyümölcsök
Tárolás:
szobahőmérsékleten
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. január