Részletes termékinformáció
A kínai gyógyászat ""csodaszere"": immunerősítő, látásjavító, májvédő aszalt rágcsálnivaló!
A kínai farkasbogyó néven ismert narancsszínű gyümölcs 18 aminosavat (köztük mind a 8 esszenciális aminosavat) és 21 nyomelemet tartalmaz. Jelentős az A és C-vitamin, a vas, valamint a béta-karotin tartalma. A líciumgyümölcs vagy farkasbogyó néven is ismert narancsszínű gyümölcs Kína, Tibet és Mongólia területén terem. A növény magassága elérheti az 1-3 métert is.
A hagyományos kínai gyógyászat már több száz éve használja, immunerősítőként, májvédőként és keringésjavítóként tartják számon. Ismert még ezeken kívül látásjavító, anyagcsere fokozó hatásairól is, csökkentheti a vérnyomást és a koleszterinszintet, lassíthatja az öregedési folyamatokat. Narancsos piros, édeskés gyümölcsét szüretkor leginkább lerázzák a bokrokról, hogy kevésbé sérüljenek a bogyók.
Összetevők:
100% bio szárított goji bogyó
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom: 1305 kJ/309 kcal
Fehérjék: 11,1g
Szénhidrát: 53,4g,
- amelyből cukrok: 52,2g
Zsírok: 2,6g,
- amelyből telített zsírsavak: 0,8g
Só:1,9g
Jelentősebb vitaminok és ásványi anyagok az egész kakaóbabban:
B1-, B2-, B6- C és E-vitamin, cink, vas, réz, kalcium, kálium, szelén, foszfor, gazdag forrása a béta-karotinnak
Fogyasztási javaslat:
Így fogyaszd: nyersen: elrágcsálva a szárított bogyókat vagy előre beáztatva, müzlivel, turmixokhoz, de akár főzve is különböző kásákkal.
Származási hely: Kína
Forrás:gyártó/forgalamzó 2016. március