Részletes termékinformáció
A Mugi Miso, a hagyományos miso a vidéki Japánban. Hagyományos módszerekkel készült és cédrusfa hordókban érlelték 1-2 évig. Használhaja szószokhoz, sült ételekhez, levesekhez, kenyérre, ízesítőnek.
A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében az üveg tetejét a keletkező gázok felpúposithatják. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta. Egyszerűen kaparjuk le róla.
Összetevők:
teljes szójabab (35%), erjesztett árpa (38%), tengeri só, viz
* Organikusan termesztett
Tápérték 100g termékben:
Energia kj 768 / Kcal 183
Zsír 5,9g
- ebből telített zsírsavak 1,1g
Szénhidrát g 19g
- ebből cukor 12g
Rost 4,9g
Fehérje 11g
Só 11g
Felhasználás:
Miszó egy nagyon sokoldalú füszer. Használhatjuk levesek, pörköltek, bab ételekhez. De remek izesitő mártások, szószok, "kenőcsök", savanyúságok készitéséhez. Csodálatos öntet alapanyag salátákhoz, tésztákhoz, gabonákhoz, babokhoz, tofuhoz zöldségekhez, grillezett ételekhez.
Kiszerelés: 300g
Tárolás:
Hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtöszekrényben tárolva 6 hónapig fogyasztható.
Forrás: gyártó/forgalmazó. 2020. április