Részletes termékinformáció
A Forpro CarbControl BIO Green SoyBean Protein Pasta késlelteti a szénhidrát felszívódását, hozzájárul a súlycsökkentéshez és a koleszterinszint szabályozásához. Növeli a jólakottság érzését a hasában, emelett 50%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos tészta. Extra magas protein és rosttartalma miatt a legjobb kiegészítője a sportolói étrendnek, illetve diétához tökéletesen alkalmas.
A sportos életmód támogatása érdekében a lassú szénhidrát-felszívódásnak köszönhetően hosszabb távon biztosít energiát. Fogyasztása az egész nap folyamán ideális.
Minden diétába könnyen beilleszthető, azok, akik szeretik a tésztaételeket, de egészségügyi állapotuk okán tartózkodniuk kell tőle a Forpro CarbControl termékekkel esélyt kapnak arra, hogy ne kelljen teljes mértékben mellőzniük a kedvelt ételeiket.
A Forpro CarbControl Green SoyBean Protein Pasta fogyasztás előnyei a hagyományos száraztésztákkal szemben:
- Magas fehérjetartalom: A zöld szójabab tészta gazdag fehérjében, amely fontos építőköve az izmoknak és segít a teltségérzet fenntartásában.
- Gluténmentes: A zöld szójabab tészta gluténmentes alternatíva a hagyományos száraztésztával szemben, így kiváló választás azoknak, akik gluténmentes étrendet követnek vagy intoleranciában szenvednek.
- Alacsony szénhidráttartalom: A zöld szójabab tészta alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkezik, így segíthet a vércukorszint stabilizálásában és hozzájárulhat a fogyáshoz vagy a fogyás fenntartásához.
- Magas rosttartalom: A zöld szójabab tészta magas rosttartalma elősegítheti az emésztést, csökkentheti az éhségérzetet és támogathatja az egészséges bélmozgást.
- Gazdag tápanyagtartalom: A zöld szójabab tészta több fontos tápanyagot tartalmaz, mint például vas, kálium, magnézium és B-vitaminok, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges vérkeringéshez, idegrendszerhez és energia szintjéhez.
Összetevők:
Bio zöld szójabab, víz.
Tápérték 100 g termékben RI%*:
Energia érték 1402 kJ (334 kcal) 17 %
Zsír 6,8 g 10 %
- ebből telített zsírsav 1,2 g 6 %
Szénhidrát 14 g 5 %
- ebből cukor 9,3 g 10 %
Rost 20 g
Fehérje 45 g 90 %
Só 0,15 g 3 %
Vas 10,5 g 75 %
Felhasználás:
A tésztát körülbelül tízszeres mennyiségű forró, vízbe tesszük és óvatosan keverve 3-5 perc alatt puhára főzzük.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen. Felbontás után levegőtől elzárva, tiszta vízben, maximum két napig tárolható.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. július