Részletes termékinformáció
Meglepően kellemes íz, teljes értékű ősbúzából. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelekünket. Egy új márka születése, a minőségi, és tudatos táplálkozásért.
Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?
Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Tojásmentes tészta.
Nettó tömeg: 250 g
Összetevők:
bio alakor ősbúzaliszt, víz
A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Átlagos tápérték / 100 g termékben:
Energia 1637kJ / 387 kcal
Zsír 3,2 g
- amelyből telített zsírsavak 0,8 g
Szénhidrát 71,8 g
- amelyből cukor 4,1 g
Élelmi rost 3,2 g
Fehérje 7,7 g
Só 0,025 g
Tárolás:
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus