Részletes termékinformáció
Egyszerű, gyors... saját őrlésből.
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
Összetevők: sárgaborsó
Allergének:
Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1400 KJ/ 321 kcal
Fehérje: 21,7 g,
Zsír: 1,5 g,
-amelyből telített zsírsavak: 0,10 g
Szénhidrát: 53,1 g,
-amelyből cukrok: 0,0 g,
Só: 0,0 g.
Felhasználás:
levesekbe, főzelékek sűrítésére, pástétom készítéséhez. TIPP: Próbálja ki a sárgaborsó krémlevest ATAISZ zöldfűszersóval ízesítve!
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus