Hozzávalók 6 személyre: 

Elkészítése
Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Öntöttvas (sütőben is használható) serpenyőben, közepes lángon hevítsd fel az olívaolajat. 

Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát és pirítsd 2 percig kevergetés mellett. Majd add hozzá a zúzott fokhagymát és a kockára vágott kaliforniai paprikát. Ízesítsd sóval, borssal római köménnyel, fűszerpaprikával és ízlés szerint tört chilivel, majd pirítsd további 4 percig. Öntsd rá a paradicsom konzervet és a sütőtök pürét, majd főzd még kb. 10 percig. 

Ezután üsd bele a tojásokat egyesével a keverékbe, mégpedig úgy, hogy a keverő lapáttal kis fészkeket alakítasz ki a paradicsomos szószban. Végül az előmelegített sütőben süsd 10 percig. 

Melegen, friss kenyérrel tálald.