Süle Alexandra vagyok, dietetikus és okleveles táplálkozástudományi szakember. 

Már nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezen belül is az egészségügy területei vonzottak. A gimnázium utolsó évében kezdtem el a dietetika iránt érdeklődni, hogy hogyan befolyásolja egészségünket a táplálkozásunk és az életmódunk.

Az alapdiplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, majd ezt követően végeztem mester szakon Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán.

Pályámat a közétkeztetésben kezdtem, ahol ételallergiákra és intoleranciákra specializálódtam. Jelenleg a Herbaház csapatát erősítem, ahova azért érkeztem, hogy jelenlegi tudásomat fejlesszem, illetve embercentrikusan tudjam hivatásomat gyakorolni. Fontos számomra a személyes kapcsolatteremtés a páciensekkel, hiszen úgy gondolom így sokkal hatékonyabban lehet megoldást találni az egyéni problémákra. Szívesen várom mindazokat, akik valamilyen betegség miatt speciális étkezésre szorulnak, ételallergiával vagy intoleranciával élnek, illetve azokat is, akik egészségük megőrzése érdekében szeretnének jelenlegi életmódjukon változtatni. 

 

Süle Alexandra