Részletes termékinformáció
A tömény fehérjeforrás!
Fehérjében gazdag, hihetetlenül tápláló, emésztéstámogató.
A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat tartalmaznak.
A bio kenderfehérje magas fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a 8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az aktív életmódot folytatók között.
Összetevők:
100% bio kendermag
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 20-30 gŰ
1 adag naponta, folyadékba vagy ételbe keverve
Tárolás:
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve
Figyelmeztetések:
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Telített zsírban szegény; Omega-3 zsírsavakban gazdag; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. január