Részletes termékinformáció
Panna Cotta, növényi desszert. Eper ízestéssel.
Kiváló növényi alternatívája a hagyományos termékének. Vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető.
Összetevők:
víz, MANDULA ital [víz, MANDULA, kalcium-karbonát, sűrítőanyagok (gellángumi, guargumi), emulgeálószer (lecitinek), só], teljesen hidrogénezett kókuszolaj, cukor, módosított keményítő (E1420, E1450), eperpor 0,8%, növényi fehérje, aromák, sűrítő (karragenán), emulgeálószer (dinátrium-foszfát), színezék (céklakoncentrátum), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1136 kJ/274 kcal;
Zsír 23 g,
- amelyből telített zsírsavak 22 g;
Szénhidrát 16g,
- amelyből cukrok 12g;
Fehérje 0,5 g;
Só 0,1g
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 február