Részletes termékinformáció
Mi a Manuka méz?
A méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be a nektárt. Ennek eredménye egy narancssárga, enyhén karamelizált méz. Ebben a mézben természetes formában van jelen a metilglioxál (MGO™), mely biztosítja a méz egyedi antibakteriális erejét.
A hagyományos mézzel ellentétben a Manuka méz rendkívül magas MGO™ tartalmú (metiglioxal) hatóanyagot foglal magába.
Az MGO™, a Manuka egyedülálló faktora:
A Manuka méz egyedi faktora, az MGO™, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.
MGO™ 100+ méz - Karbantartási szint
Az immunrendszer fenntartására enyhe és rövid vagy közelmúltbéli betegségek esetén (enyhe megfázások, torokfájás stb.) ajánlott.
A Manuka méz MGO™ 100+ gyógyhatásai:
- A Manuka méz természetes formában tartalmaz metilglioxált (MGO™), amely a méhészeti termék antibakteriális hatásáért felelős. Ebben a típusú mézben a metilglioxál (MGO™) tartalma MGO™ 100+, azaz legalább 100 mg/kg.
- A Manuka méz MGO™ 100+ ajánlott az immunrendszer erősítésére enyhe és rövid vagy közelmúltbeli betegségek esetén.
Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését, növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.
Felhasználási javaslat:
- Belsőleg: 3-4 teáskanál naponta, minimum 30 napig, vagy amíg a tünetek teljesen enyhülnek, ez idő alatt fontos a kiegyensúlyozott étrend követése is. A maximális hatékonyság érdekében, a Manuka mézet 30 perccel a főétkezések előtt fogyasszuk. 3 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott.
- Külsőleg: Alkalmazza közvetlenül az érintett bőrfelületre és védje azt egy kötszerrel.
- Kozmetikai felhasználás: a különböző arc- és hajpakolások összetevőjeként.
Tárolás:
Jól lezárva, szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől óvott helyen.
Figyelmeztetések:
Javasoljuk, hogy mindig az Ön igényeinek megfelelő MGO™ faktort válassza. Ha egy erősebb faktorú mézet fogyaszt, mint amelyre szüksége van egyes esetekben nem kívánt tünetekhez vagy érzékenységhez vezethet.
Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december