Részletes termékinformáció
Méz, mandulavaj és fahéj - három egyszerű összetevő, amelyek együtt alkotják az íz és a jó közérzet verhetetlen kombinációját. A mandulavaj sima, gazdag textúrája tökéletesen keveredik a méz aranyló, virágos édességével. Ezután adjunk hozzá egy csipet fahéjat, és harmonikus egyensúlyt kapunk az édesség, melegség és enyhe fűszeresség között. A méz természetes édessége nemcsak ízérzékelés, hanem erőteljes egészségügyi előnyökkel is jár, mint például antioxidánsok és antibakteriális tulajdonságok. A mandulavaj egészséges zsírokkal és fehérjékkel teli tápláló alapot biztosít, így tökéletes hosszantartó energiaforrás. A fahéj gyulladáscsökkentő tulajdonságaival egyszerre melegséget és finom komplexitást ad.
A mandulavajas krémméz egy ízletes és tápláló alternatíva a hagyományos méz helyett. Ez a krémméz egy remek módja annak, hogy egészségesebbé tedd az ételeidet, miközben élvezed a mandula és a méz ízét!
Összetevők:
80% napraforgóméz, 19,92% Mandulavaj, 0,08% fahéj
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 465,6 kJ / 354,6 Kcal
Zsír 8,8g
- ebből telítetlen zsírok 0,6g
Szénhidrát 71,56g
- ebből cukor 68,08g
Fehérje 4,04g
Rost 2,56g
Só 0g
Nátrium 3,2mg
Íme néhány javaslat a mandulavajas fahéjas krémméz felhasználásához:
- Pirítósra: Kenj egy réteg mandulavajas mézet a reggeli pirítósra, hogy ízletes és tápláló kezdést biztosíts a napodnak.
- Palacsintához: Használj mandulavajas mézet töltelékként vagy öntetként, hogy egy különleges édes ízt adj hozzá.
- Joghurtba: Keverj bele egy kanál mandulavajas mézet a joghurtodba, hogy édes és krémes desszertet kapj, ami tele van tápanyagokkal.
- Gyümölcsökhöz: Tálalj friss gyümölcsöket, például almát vagy banánt, mandulavajas mézbe mártva, hogy egy egészséges és ízletes falatot készíts.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen. Optimális tárolási hőmérséklet 18-24C
Származási hely: Magyarország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. április