Részletes termékinformáció
A TÖKMAG, LENMAG, KENDERMAG az omega-3 zsírsavak természetes forrásai, mely hozzájárulnak a vér koleszterin szintjének normalizálásához. A VÖRÖS SZŐLŐMAG fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben. A KURKUMA és GYÖMBÉR hozzájárulnak a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a KURKUMA ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Összetétel:
tökmag, lenmag, kendermag, bio vörös szőlőmag, kurkuma, gyömbér, fűszerek
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1426 kJ/343 kcal
Fehérje 36,93 g
Szénhidrát 5,11 g
- ebből cukor 3,99 g
Zsír 12,34 g
- ebből telített zsírsavak 2,31 g
Élelmi rost 31,81 g
Nátrium 0,38 g
Polifenol 2,66 g
Keményítő 1,12 g
Omega-3 zsírsavak 1,24 %
Omega-6 zsírsavak 4,50 %
Fogyasztási javaslat:
2 evőkanál (20 g) naponta, önmagában vagy élelmiszerbe keverve (joghurt, smoothie, italok, ételek) a nap bármely szakában fogyasztható. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás:
Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!
OÉTI: 15425/2014
Figyelmeztetések:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.