Részletes termékinformáció
Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás.
- A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre.
- A granulátum 100g-ja 55g vegán fehérjét tartalmaz, emellett magas a rosttartalma.
- A borsófehérje-granulátum darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz.
Összetevők:
borsófehérje sárgaborsóból
100 gramm borsófehérje-granulátum tápértéke:
Energia 1420 kJ / 335 kCal
Zsír: 5g
- amelyből telített zsírsav: 0,9g
Szénhidrát: 17g
- amelyből cukor: 3g
Rost: 15,5g
Fehérje: 55g
Só: 0g
Felhasználás:
elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk. A darált hússal megegyező módon használhatjuk (fasírozott, töltött káposzta, rakott egytálételek, főételek készíthetők belőle).
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. szeptember