Részletes termékinformáció
Tökéletes étkezés, gyors protein bomba edzés után vagy a napszak bármely időszakában.
A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.
Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően.
A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
A lacaz:
- Omega zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom.
- Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére.
- Kiváló minőségű fehérjeforrás.
- Gazdag B vitaminokban.
- Káliumban és szelénben gazdag.
- Csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
- Hatással lehet a testsúly csökkentésre.
Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba.
Összetevők:
Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek
Tápérték adatok 100 g termékben:
Energia 767 kJ (162 kcal)
Zsír 10 g
- ebből telített zsírsav 2,8 g
- ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak 1,4 g
- ebből többszörösen telítetlen zsírsavak 1,7 g
Szénhidrát 0 g
- ebből cukor 0 g
Fehérje 18 g
Só 1,2 g
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0C - 25C,
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 augusztus