Részletes termékinformáció
A klasszikus ízesítésű, japán instant tésztaétel szójaszósszal, aromás fűszerekkel gazdagítva: gyömbér, szegfűszeg és fahéj. 3-5 perc alatt elkészíthető, gyorsan finom ízvilágot varázsolhatunk vele asztalunkra, vagy elkészítés után magunkkal vihetjük, hogy később fogyasszuk. Ez az egyik legnépszerűbb, mindennapi étel Japánban.
Összetevők:
instant tészta 79% (búzaliszt, pálmaolaj, módosított keményítő, só, térfogatnövelő szerek, nátrium-karbonát, kálium-karbonát), szósz 19% [szójaszósz (víz, szójabab, gabona, só), napraforgó olaj, cukor, pirított szójaszósz por (szójabab, gabona, maltodextrin, só), színezék: karamell (E150a), ízfokozó: E621, E635; karamellizálható cukor, almaecet por (almaecet, maltodextrin) fűszerek: gyömbér, szegfűszeg, chili, fahéj, aromák, fokhagymapor, savanyúságot szabályzók: citromsav, élesztőkivonat, vöröshagymapor], sárgarépa, metélőhagyma, póréhagyma.
Allergének:
Nyomokban tartalmazhat: tejet, rákféléket, puhatestűeket, kén-dioxidot, szulfitokat, tojást, halat, zellert, mustárt, szezámmagot.
Tápértékek 100 g termékben:
Energia 1007kJ/241 kcal,
Zsír 13 g
- ebből telített zsírsavak 5,4 g,
Szénhidrátok 26 g,
- ebből cukor 3,1 g,
Fehérjék 4,2 g,
Só 1,4 g
A japán instant tészta elkészítése gyors és egyszerű:
- Vegyük le a pohár fedelét, tépjük le a védőfóliát, vegyük ki az aroma zacskót.
- A tésztára öntsünk 280 ml forrásban lévő vizet, egészen a pohár belsejében lévő "water level" szintig, amit csík jelez.
- Helyezzük vissza a fedőt a pohárra, és hagyjuk 3 percig állni.
- Öntsük le róla a vizet, az erre kialakított fedőn lévő lyukakon keresztül.
- Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a szószos zacskó tartalmát, jól keverjük össze és fogyasztásra kész.
Jó étvágyat!
Tárolás:
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Származás: Lengyelország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 november