Részletes termékinformáció
Málnás-citromos zabkása édesítőszerrel.
Miért pont búza-, borsó- és kenderfehérje?
- a fehérje (vagy protein), a szénhidrátok és a zsírok mellett egyike a három tápanyagfélének, melyre szervezetünknek a kimagasló teljesítőképességéhez szüksége van az élet minden területén
- a búzafehérjének magas a glutamintartalma
- a borsó- és a kenderfehérje a legjobb növényi eredetű fehérjeforrások
- együtt teljes fehérjeforrást alkotnak, így az állati fehérjéket nem fogyasztók számára is tökéletes alternatíva lehet
- az oligofruktóz pedig a teltségérzetet fokozza
- és természetesen az ízélmény sem marad el!
Küllem: főként zabpehelyből, növényi fehérjéből és egyéb alkotókból álló keverék.
Illat: a termékre jellemző, gabonás, málnás-citromos illat
Íz: a termékre jellemző, nem túl édes, gabonás, málnás-citromos íz
Állomány: poros-darabos, elkészítés után pépes
Összetevők:
zabpehely 59,5%, búzafehérje, oligofruktóz, kukoricakeményítő, kókusztejpor, ízfokozó (glicin), borsófehérje, liofilizált málnadarabok 2,5%, kenderfehérje, aromák, citromlépor 0,3%, étkezési sav (citromsav), étkezési só.
Allergének:
Tartalmaz: glutén
Tartalmazhat: diófélék, földimogyoró, tej, szezámmag, szója
Tápérték 100g termékben:
Energia 1619 kJ/385 kcal,
Zsír 8,0 g,
- telített zsírsavak 3,4 g,
Szénhidrát 47 g,
- ebből cukrok* 3,2 g,
Rost 12,0 g,
Fehérje 25,1 g,
Só 0,20 g
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!
Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát öntsd egy tálkába. Adj hozzá kb. 90 ml hideg vagy 125 ml forrásban lévő vizet. Keverd össze és kb. 1 perc múlva fogyaszthatod a zabkását.
Felhasználás:
Fogyasztása sportolás után ajánlott! Az egészséges életmód betartása mellett fogyaszd egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!
Tárolás:
Száraz hűvös helyen, napfénytől védve.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 február