Részletes termékinformáció
Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag.
Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett vagy például emésztési panaszok kezelésére.
Összetétel:
100% nátrium-hidrogén-karbonát.
Felhasználási javaslat:
- Önmagában fogyasztva kiváló gyomorégéses panaszokra (egy kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva)
- Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
- Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) főzési idejét csökkenthetjük egy késhegynyi szódabikarbóna hozzáadásával
- Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Csomagolása:
Újrahasznosítható papír tasakban. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe! Elsődleges környezeti előnye: Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb természetes konyhai adalékanyag, amely kiváló az otthoni sütéshez-főzéshez vagy például emésztési panaszok kezelésére. Étkezési célú használata mellett a szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbban használható környezetbarát háztartási tisztítószer!
Figyelmeztetés:
Vigyázat! A túlzásba vitt szódabikarbóna használat emésztési zavarokat okozhat!
*A gyártói GMO mentességi nyilatkozat megküldését az info (kukac) zoldbolt (pont) hu e-mail címünkre írva kérheti!
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus