Részletes termékinformáció
Vigyél egy kis életet az ételbe: A Kotányi egész Feketebors telt aromája és csípőssége őrölt állapotában érvényesül a legjobban.
Az intenzíven csípős és fűszeres aromájú feketebors szinte bármilyen fogáshoz nagyszerűen illik. Csodálatos íze a marhahúshoz illik a legjobban, nem csoda hát, hogy a bors a steakek elengedhetetlen fűszere. Legyen szó akár húsételekről, halakról, zöldségekről, levesekről, mártásokról, salátaöntetekről vagy salátákról, a Kotányi egész Feketebors bármilyen fogás ízesítéséhez tökéletes választás.
Összetevők:
feketebors
Tápérték: 118 Kcal
Használat:
Az intenzív ízhatás érdekében, a legjobb csak közvetlenül felhasználás előtt megőrölni a borsot, vagy közvetlenül a légmentesen záródó csomagolásból szórni az ételre. Mivel magas hőmérsékleten a bors hamar keserűvé válik, célszerű csak a főzési idő vége felé hozzáadni a húsokhoz és zöldségekhez.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó / forgalmazó 2021. november