Részletes termékinformáció
Két klasszikus fűszer egy malomban. A Kotányi Bors és tengeri só malom egy kifinomult, harmonikus keverék, amely minden alkalommal tökéletesen kiegyensúlyozott aromát ad minden fogásnak.
Tengeri sónk a horvát Pag szigetről származik. Főzés közben az ételhez adva természetes, ízletes aromát adhat minden fogásnak. Vagy csak tedd az asztalra, és őröld frissen az ételre.
Összetevők:
feketebors, tengeri só
Tápérték: 286 Kcal
Felhasználás:
Mindig fontos átgondolni, hogy az adott ételhez melyik típusú és milyen szemcseméretű só a legjobb választás. Az igazán jó minőségű sófajtákat kár főzéshez használni – a legjobb, ha ezeket tálalás előtt szórjuk az ételre, így biztosan nem veszítik el fenséges ízüket. Általános szabály, hogy a sót a lehető legkésőbb kell az ételhez adni, mivel ha túl korán sózzuk meg az ételt, a főzés közben elpárolgó folyadék miatt túl sós lehet a végeredmény. A „feur de sel” (sóvirág) különleges, ropogós textúrája révén fantasztikus ínyencségnek számít. Prémium minőségű sóként húsokra és halakra szórva ajánljuk.
TIPP!
A só az édes fogásoknak is remek ízt ad. Egy csipet sóval például gyönyörűen kiemelheted a csokoládé és a kakaó ízét.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó / forgalmazó 2021. november