Részletes termékinformáció
A Shiitake (Lentinula edodes) egy Kelet-Ázsiában honos fán élő gombafajta. A távol-keleti gyógyászatban már évezredek óta használják az immunrendszer támogatására betegségek után. Természetes fehérje-, vitamin- és nyomelemforrás.
Levesbe főzve hasznos a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartása érdekében. Gazdag fehérje- és káliumforrás, tönkjében sok cink található, emellett értékes poliszacharidokat is tartalmaz. Élénkíti a kollagéntermelést, megköti a szabad gyököket és gyorsítja a bőrmegújulást. Csökkenti a sugárterápiás kezelések mellékhatásait.
Főbb összetevők:
Shiitake gomba
Felhasználási javaslat:
Kb. 60 perces, meleg vízben való áztatás után, napi 5 db (kb. 20 g) gomba elfogyasztása ajánlott. Bármely magyaros ételhez (például pörkölthöz, különféle húslevesekhez) hozzáfőzhető.