Hozzávalók 4 adaghoz:
- 800 g lazacpisztráng
- 2 csomag Domi Fruit hajdinás réteslap (57352)
- 450 g Frosta aprított fagyasztott spenót (57539)
- 250 g ricotta
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db tojássárga
- 4 evőkanál Foufas Prémium görög olívaolaj (45607)
- Ízlés szerint Benefitt parajdi só (48821)
- Lakshmi őrölt feketebors (26956)
Elkészítése:
A lazacpisztrángot ízesítsd sóval, borssal, majd olíva olajon piríts rá egy kis kérget. Ezután tedd félre. A spenótot egy kis olíva olajon olvaszd fel, reszeld bele a 3 gerezd fokhagymát, sózd és borsozd, majd főzd puhára. Ezután keverd bele a ricottát. A réteslapokat tekerd ki, kend meg a spenótos-ricottás krémmel, fektesd rá a félig megsült pisztráng filét és tekerd bele a tésztába. Kend meg a tetejét tojássárgával. 170-180°C-on kb. 20 perc alatt süsd aranybarnára.
Szerző:
Süle Alexandra
dietetikus
Herbaház, Budapest Százados út