Hozzávalók:

  • 150 g hajdinapehely
  • 50 g amaránt pehely
  • 160 g kókuszreszelék
  • 150 g mandulaliszt
  • 90 g kókuszliszt
  • 200 g olvasztott kókuszvaj
  • 80 g nyírfacukor
  • 3 evőkanál meleg víz 
  • mandulapehely díszítésnek

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra.
2. Az olvasztott kókuszvajba belekeverünk minden hozzávalót és összegyúrjuk. Diónyi nagyságú golyókat formázunk a tésztából, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, és kicsit lelapítjuk.
3. Díszítsük a mandulapehellyel, esetleg dióval, de önmagában is nagyon finom. 12-15 perc alatt süssük aranyszínűre. 

Tipp: Díszítheted aszalt gyümölccsel is, de bele is gyúrhatod, például egy kis mazsola vagy aszalt meggy nagyon feldobja az ízét és változatosabb lesz a végeredmény. 

Vigyázat! A kollégáknál is megindulhat a nyáltermelés, ha meglátják és megérzik az illatát ;) 

A hozzávalókat keresd áruházainkban vagy webshopunkon a www.herbahaz.hu – n!