Hozzávalók a muffinhoz: 

A krémhez: 

Elkészítése
Verd fel a tojásokat, majd add hozzá az olvasztott növényi margarint és a növényi tejhelyettesítőt. Keverd össze a száraz hozzávalókat, és apránként add hozzá a tojásos keverékhez. A legvégén add hozzá a reszelt citromhéjat, a citromlevet és a mákot. Adagold ki muffin formákba (nagyjából a feléig töltsd a formákat), majd süsd 180 fokon 25-30 percig, tűpróbáig. A krémhez melegíts össze vízgőz felett a tojásfehérjéket és az eritrit port, amíg az eritrit el nem olvad. 

A tűzről levéve verd kemény habbá. Add hozzá a puha, szobahőmérsékletű vajat, majd végül keverd bele a reszelt citromhéjat és a vanília port. Pár órára tedd hűtőbe és habzsákkal kend a kihűlt muffinokra.