Hozzávalók 4-6 személyre:
- 1 kg sárgarépa
- 2 evőkanál Interherb Gurman mauritiusi nádcukor
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál vaj
- 1 evőkanál Extraszűz hidegen sajtolt prémium görög olívaolaj
- Benefitt parajdi só
- Lakshmy őrölt feketebors
- 50 g Greenvie vegán parmezán ízű készítmény
- 200 g Veganchef Veganéz vegán majonéz
Elkészítése:
A hámozott sárgarépákat darabold ujjnyi nagyságúra. Egy edényben keverd össze a barnacukrot, az olvasztott vajat, az olívaolajat, sót, borsot és nyomd bele a fokhagymát. Forgasd bele a répákat, hogy egyenletesen bevonja őket a vajas keverék. Előmelegített légkeveréses sütőben vagy airfryerben süsd a répákat 200 fokon 25 percig, félidőben egyszer forgasd meg. A mártogatóshoz egy tapadásmentes edényben melegítsd össze a majonézt, a reszelt „parmezánt” és sózd-borsozd ízlés szerint.