Hozzávalók:

  • 1 l Hello 100% almalé (54230)
  • 2 db közepes alma 
  • 2 db Lakshmi szerecsendió virág (17858)
  • 2-3 db Lakshmi zöld kardamom (27275)
  • 1 teáskanál Lakshmi szegfűszeg (26944)
  • 1 db Lakshmi fahéjrúd (17841)
  • 1-2 evőkanál Interherb Gurman Demerara nádcukor (44662)

 

Elkészítése
Az almalét öntsd bele egy főzőedénybe, adj hozzá ízlés szerint 1-2 evőkanál barna cukrot és ízesítsd a fűszerekkel. Az almát hámozd meg, vágd apró kockákra és szórd bele az almalébe. Ezután forrald fel a keveréket. Amikor elérte a forrást, azonnal vedd le a tűzről.

 

Szerző:

Süle Alexandra
dietetikus
Herbaház, Budapest Százados út