Részletes termékinformáció
A vörös szőlőmag antioxidáns hatását fokozza a kurkuma, a gyömbér és más gyógynövények gyulladáscsökkentő és sejtvédő hatásával, mellékhatások nélkül támogatva a szervezet sejtjeinek védelmét, a keringési-, az ideg- és az immunrendszer egészséges működését B12 vitaminnal kiegészítve az ideg- és az immunrendszer támogatására.
A VÖRÖS SZŐLŐMAG az egészségre számos jótékony hatással bíró polifenolok egyik leggazdagabb természetes forrása, melynek köszönhetően a szőlőmag fogyasztása fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben.
A vörös szőlőmag őrleményhez hozzáadott KURKUMA és GYÖMBÉR - napi 5 g termék elfogyasztása esetén hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a KURKUMA és a B12 VITAMIN ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Glutént és hozzáadott cukrot nem tartalmazó, kizárólag természetes növényi összetevőkből álló őrlemény.
Magas antioxidáns (polifenol) és rost tartalom! (polifenol tartalom 3,82 g/100 g).
Összetevők:
vörös szőlőmag őrlemény, paprika, kurkuma, gyömbér, egyéb fűszerek
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom 1219kJ/295 kcal
Fehérje: 17,2 g
Szénhidrát: 15,2 g
- ebből cukor: 2,8 g
Zsír: 6,2 g
- ebből telített zsírsavak: 0,8 g
Élelmi rost: 54,9 g
Nátrium: 0,01 g
Polifenol: 4,42 g
B12 vitamin: 50 µg
Fogyasztási javaslat:
1 kávéskanál (5 g) naponta, önmagában vagy élelmiszerbe keverve (joghurt, smoothie, italok, ételek) a nap bármely szakában fogyasztható. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
OÉTI: 15229/2014
Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!
A B12 vitamin a kérdéses termék növényi alkotóiban nincs jelen, ezért a hozzáadott B12 vitamin cianokobalamin formában van jelen.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 május