Hozzávalók:
- 8db tojás
- 2 kávéskanál mustár
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál majonéz
- fél lilahagyma apróra vágva
- 1 teáskanál citromlé
- egy kis csokor petrezselyemzöld apróra vágva
- só
- bors
- 1 teáskanál curry fűszerkeverék
Elkészítés:
Főzd meg a tojásokat, majd vedd le a héjukat. Hagyd kihűlni, majd vágd félbe a tojásokat, és szedd ki a sárgákat.
A tojássárgákat tedd egy tálba, és add hozzá a tejfölt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott lilahagymát és a petrezselyemzöldet. Add hozzá a curryt és sózd-borsozd. Alaposan keverd össze.
A kapott masszát tedd habzsákba és töltsd meg vele az üres tojásfehérjéket.