Részletes termékinformáció
KOKO tejmentes joghurtkultúra segítségével előállított fermentált kókusztej 12% eper tartalommal, hozzáadott kálciummal, D12-, B12-vitaminokkal. Tej- és laktózmentes. Szójamentes, glutánmentes, állati zsíroktól mentes, GMO mentes, élő, tejmentes joghurtkultúrával készült, nem tartalmaz mesterésges aromákat, tartósítószer és színezék mentes, lisztérzékenyek, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszhatják.
Összetevők:
víz,kókusztej(16,6%),eper(12%), cukor, glükóz-fruktóz szirup, módosított kukoricakeményítő, sűrítőanyag: guargumi, pektin; természetes aromák, savanyúságot szabályzó anyagok: citromsav, nátrium-citrát; dextróz, só, színezékek: karotin sárgarépa koncentrátum; csomósodást gátló anyag: kalcium-foszfát, D2-vitamin, B12-viitamin, tejemnetes joghurtkultúra (S. Thermophilus, L.Bulgaricus).
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energiatartalom: 429 kJ/102 kcal
Zsír: 3,9 g
- amelyből telített zsírsavak: 3,4 g
Szénhidrát: 16,0 g
- amelyből cukrok: 12,4 g
Fehérje: 0,6 g
A-vitamin: 80 µg *
D2-vitamin: 0,75 µg (15% NRV) *
B12-vitamin: 0,38 µg (15% NRV)*
Kálcium: 128 mg (16% NRV)*
Rost: 0,3 g
Só: 0,4 g
Tárolás:
Minőségét megőrzi hűtőben tárolva a tetőn jelzett időpontig. Felnyitás után 5 napon belül elfogyasztandó.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 június