Részletes termékinformáció
A csicseriborsó kitűnő növényi fehérje és rostforrás. Mivel élelmi rostokban gazdag, így támogatja emésztésünk munkáját. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a vérnyomás normalizálásához, segíti a koleszterin kiürülését szervezetünkből. Lassú felszívódású és emésztést serkentő, emiatt mérsékli a vércukorszint hirtelen megemelkedését és ingadozását.
A csicseriborsó bőségesen tartalmaz karotint, B1-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot, cinket.
Összetevők:
csicseriborsó liszt 96%; rizsliszt
Felhasználás:
Tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő sós vízbe, és főzzük 3-5 percig, leszűrjük és bő vízzel öblítsük át. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható. Ízlés szerint tálaljuk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. december