Részletes termékinformáció
Vegán instant tésztaétel gluténmentes tésztával és enyhén csípős indiai stílusú masala szósszal.
Összetevők:
gluténmentes kölestészta 80,5% (kölesliszt, ivóvíz), burgonyakeményítő, avokádóolaj, himalájai só, rizs italpor, burgonyapehely, fűszerpaprika, élesztőkivonatok, paradicsompor, petrezselyemlevél, paradicsom darabok, kókuszvirág cukor, kurkuma, vöröshagymapor, fokhagymapor, természetes aroma, őrölt gyömbér, chili por 0,01%, csillagánizs
Allergének:
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1501 kJ/354 kcal
Zsír 2,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 75 g
- amelyből cukrok 1,1 g
Fehérje 7,4 g
Só 2,3 g
A doboz 1 adagot tartalmaz.
Elkészítési útmutató:
Mikrohullámú sütőben:
- Nyissa ki a dobozt, távolítsa el a tészta csomagolófóliáját és óvatosan nyissa ki a fűszerkeverék tasakját.
- Törje a tésztát kisebb darabokra, hogy elférjen egy mikrohullámú sütőre alkalmas tálban vagy egy nagyobb bögrében. Szórja a fűszerkeveréket a tésztára és adjon hozzá 180 ml vizet.
- Tegye a mikrohullámú sütőbe 750 W-on 1 perc 45 másodpercre. A mikrohullámú sütők teljesítménye eltérő lehet, ezért a főzéshez szükséges idő készülékenként változhat!
- Vegye ki a tálat a mikrohullámú sütőből és alaposan keverje össze a tésztát. Fedje le fedővel vagy tányérral 5 percig. Keverje össze újra és már fogyasztható is!
Tűzhelyen:
- Öntsön 260 ml vizet egy edénybe és forralja fel.
- Adja hozzá a tésztát, öntse rá a fűszerkeveréket és gyakori kevergetés mellett főzze közepes lángon kb. 7 percig.
- Öntse ki egy tányérba és már fogyasztható is!
A főzéshez szükséges víz mennyisége egyéni ízléstől függően változhat. Több szósz érdekében adjon még hozzá vizet.
Tárolás:
száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. március