Részletes termékinformáció
A vörös „Monti” pesztót ismert módon „genovai pesto testvérének” hívják. A recept olasz bazsalikommal, napraforgómag-olajjal és első osztályú szárított paradicsommal lesz teljes. A szárított paradicsom használata erősen vörös színűvé teszi. Ideális tésztákhoz, gnocchi készítéséhez vagy pirított kenyérre kenhető.
Összetevők:
Paradicsomszósz, Napraforgómag-olaj, szárított paradicsom (9%), bazsalikom (6%), kesudió, "Pecorino" sajt (juhtej, só, oltóolaj), cukor, fokhagyma, só, antioxidáns: aszkorbinsav; tartósítószer: kálium-szorbát
Allergének: dió
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energia 1714 kJ/415 kcal
Szénhidrát 10g
- ebből cukor 6,3 g
Zsír 40g
- ebből telített zsír 6 g
Fehérje 2,8 g
Só 1,4 g
Tárolás:
Tárolja száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 június