Részletes termékinformáció
Sikérpótló lisztkiegészítő, amely alkalmas arra, hogy a gluténmentes liszteket mesterséges, vagy kevésbé egészséges adalékok nélkül tökéletessé tegye. A gluténmentes lisztekhez adagolva a kenyérféléket és kelt tésztákat rugalmassá, puhává, könnyen szeletelhetővé teszi, és javítja az eltarthatóságukat is. Süteményekhez is jól használható.
Emlékszel még, milyen volt a kenyér a gluténmentes diétád előtt? Finom puha, rugalmas szerkezetű, több napig friss, és leginkább jóízű, ugye? Hiszen volt benne glutén, azaz sikér, amitől a kenyér a megszokott módon tud kenyér lenni. Ezt a gluténérzékenyek számára tiltott összetevőt helyettesítjük a MIMOOSA lisztkiegészítőnkkel, tudva, hogy ugyanolyan nem, de másként kiváló lehet a kenyerünk.
Az aranylenmag és az útifűmaghéj lisztje a gluténmentes élet jól ismert összetevője, mi is ezt a két alapanyagot választottuk ebben a termékünkben, kihasználva vízoldékony rosttartalmukat.
A Liszt Plusz alkotórészei az egészségre is nagyon jó hatással vannak. Az útifűmaghéjban található prebiotikus rostok például a tápcsatorna harmonikus működését támogatják, a szintén rostban gazdag aranylenmagliszt pedig omega-3 zsírsavakat is tartalmaz.
Összetevők:
aranylenmagliszt, útifűmaghéjliszt
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Allergének:
Dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia 1136 kJ/274 kcal
Zsír 5,8 g
- amelyből telített zsírsavak 1,5 g
Szénhidrát 2,8 g
- amelyből cukrok 2,2 g
Rost 46 g
Fehérje 29,8 g
Só 0,2 g
A Liszt Plusz felhasználása:
A kenyérféléket rugalmassá, puhává, könnyen szeletelhetővé teszi, és javítja az eltarthatóságukat is. Mimoosa Kenyérliszt Bázissal együtt kenyerek, cipók, zsemlék készítéséhez kiváló lisztkiegészítő. Más lisztekkel és lisztkeverékekkel is érdemes kipróbálni! Mimoosa Kenyérkovásszal ajánljuk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. április