Kiváló reggelire, kávé és tea mellé vagy csak úgy nassoláshoz.

Hozzávalók: 
- 3-4 db érett banán, meghámozva 
- 1 bögre teljeskiörlésű búzaliszt 
- 1 bögre búzaliszt 
- 1 bögre dió/mandula (ami van otthon) 
- 3/4 bögre étcsokoládé 
- 1/4 bögre rizstej 
- 6 ek Barco kókuszolaj
- 6 ek Meru kókuszvirágcukor 
- 1 tk sütőpor 
- 1 tk szódabikarbóna 
- 1/2 tk őrölt fahéj 
- 1/2 tk himalája só 

Melegítsük elő a sütőt 180C fokra. Egy kb. 20-25 cm hosszú püspökkenyér formát béleljünk ki sütőpapírral. Egy tálban törjük pépesre a banánokat villával. Adjuk hozzá a rizstejet, az olvasztott kókuszolajat, a cukrot és keverjük simára. Ezután adjuk hozzá a sütőport, szódabikarbónát, fahéjat, sót és a liszteket. Keverjük jól el, majd adjuk hozzá a felaprított diót és csokoládét. Keverjük el és borítsuk a formába. Tegyük a sütőbe és süssük kb. 45-50 percig (végezzünk tűpróbát, hogy jól átsült-e). Várjuk meg, amíg kihűl a formában, utána borítsuk ki és szeleteljük fel.