Hozzávalók:
- 500g csirkemellfilé
- fűszerezett, zúzott fokhagyma szárnyasokhoz tubusban
- 2 db paradicsom
- 1 fél szál uborka
- 1 fej tetszőleges saláta
- 1 csokor petrezselyem
- 2 dl joghurt
- 1 db citrom
- tortilla lap
Elkészítés:
A csirkemellet felcsíkozzuk, összeforgatjuk a zúzott fokhagymával, és fél órára hagyjuk pácolódni. Felvágjuk a zöldségeket, a salátát szétcsipkedjük. A petrezselymet finomra vágjuk, és összekeverjük a joghurttal. Forró serpenyőben hirtelen megsütjük a pácolt csirkét, majd összeállítjuk a tortilla tekercseket. A tortilla lapot serpenyőben megmelegítjük, megkenjük a joghurttal, ráhalmozzuk a csirkét, kevés citromlevet facsarunk rá, utána beletesszük a zöldségeket is, végül feltekerjük.