Részletes termékinformáció
A miso egy autentikus vegán, erjesztett élelmiszer. Hagyományos recept szerint készül Japánban levesekbe és meg számos variációban használható a főzési kultúrában.
A nem pasztőrözött miso rengeteg élő enzimet tartalmaz, amelyek hosszan tartó főzés során elpusztulhatnak. A főzés során azonban a miso táplálkozási tulajdonságai, valamint íze változatlanok maradnak, és egyes receptek szerint a miso főzését az étel más összetevőinek ízének fejlesztésére javasolják.
A miso enzimatikus előnyeinek maximalizálása érdekében válasszon egy nem pasztőrözött fajtát (vagy fagyasztva szárított miso levest), és válasszon olyan recepteket, amelyekhez a főzés vége felé adják a misót.
Összetevők:
egész szójabab (47%)*, tenyésztett barna rizs (33%)*, tengeri só, víz.
*ökológiailag termesztett
Tápérték 100 g termékben:
Energia 662 kJ / 158 kCal
Zsír 6,1g
- ebből telített: 1,2g
Szénhidrát: 10g
- ebből cukrok: 7g
Fehérje: 12g
Só: 12,7g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen! Felbontás után tegye hűtőbe, és 6 órán belül használja fel.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus