Hozzávalók:

  • 400 ml Kara UHT kókuszkrém (48711)
  • 60 ml eszpresszó
  • 80 ml The Bridge zabital (20771)
  • 55 g Luna De Miel Maple Joe kanadai juharszirup (57430)
  • 1 teáskanál Natur vaníliapaszta (48230)

 

Elkészítése:
Rakd a hozzávalókat egy turmixgépbe, és turmixold kb. 1-2 percig, míg sima folyadékot kapsz. A vegán Baileys-t hűtve vagy jéggel kínáld, és használat előtt alaposan rázd fel. A maradékot legfeljebb 1 hétig tárold a hűtőszekrényben. Ha felnőttes italra vágysz, akkor a zabtejet helyettesítsd 80 ml jó minőségű ír whiskey-vel, ha pedig cukormentesen készítenéd el, adj hozzá 40 g Szafi eritrit porcukorhelyettesítőt a juharszirup helyett. 


Szerző:

Pfuscher Kinga
dietetikus
Herbaház Pécs