Részletes termékinformáció
Egészséges kényeztetés a mindennapokra.
Fedezd fel a kék áfonya-fekete ribizlis joghurtkultúrás zabital ellenállhatatlan ízét és krémes állagát!
Ez a finomság:
- Természetesen finom: A kék áfonya és a fekete ribizli friss, savanykás ízét joghurtkultúrával ötvöztük, így egy ellenállhatatlan ízélményt nyújt.
- Krémes állag: A zabpehely selymes, krémes állagot kölcsönöz az italnak.
- Egészséges választás: A kék áfonya és a fekete ribizli tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a zabpehely pedig rostban gazdag, ami jótékony hatással van az emésztésre.
- Teljes értékű reggeli: Ez az ital tökéletes választás reggelire, de akár uzsonnára vagy desszertnek is fogyasztható.
Válaszd a kék áfonya-fekete ribizlis joghurtkultúrás zabitalt, ha:
- Szeretnél egy finom és frissítő italt: Ez a termék tökéletes választás, ha egy kis savanykás ízre vágysz.
- Egészségesebb italt keresel: Ez a termék tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és probiotikumokkal.
Engedd át magad a kék áfonya-fekete ribizlis joghurtkultúrás zabital mennyei ízének, és élvezd a frissítő, egészséges élményt!
Összetevők:
víz, 10,1% zab, cukor, 5,5% áfonya, 4,6% feketeribiszke, módosított keményítő (tápióka, kukorica), napraforgóolaj, 0,8% maracujalé koncentrátumból, természetes aromák, stabilizátorok: pektinek és gellángumi; bodzalé koncentrátum, étkezési só, L.CASEI 431 Lactobacillus paracasei (min.108 cfu/ml), vegán joghurtkultúra.
100 g termék átlagos tápértéke:
Energia 341 kJ / 81 kcal
Zsír 1,1 g
- amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 16,6 g
- amelyből cukrok 12,2 g
Fehérje 0,7 g
Só 0,09 g
Tippek a kék áfonya-fekete ribizlis joghurtkultúrás zabital kreatív felhasználására:
Felhasználás előtt rázza fel.
- Frissítő reggeli: Fogyaszd magában, müzlivel, vagy joghurttal keverve.
- Egzotikus desszert: Készíts belőle smoothie-t, fagylaltot, vagy pudingot.
- Tökéletes nassolnivaló: Fogyaszd magában, vagy keverd össze diófélékkel és magvakkal.
- Egészséges turmix összetevője: Add hozzá a kedvenc turmixodhoz, és dobd fel egy kis kék áfonya és fekete ribizli ízzel.
Tárolás:
Hűtve, 2-8C közötti hőmérsékleten.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. február