Cikkszám:
31666
Kiszerelés:
20 ml
Gyűjtő mennyiség:
12 db
Egységár:
75,00 Ft / ml
Vonalkód
Cikkszám: 31666
Átmeneti készlethiány
nettó ár: : 1 181,04 Ft
bruttó ár:
1 499,92 Ft
mennyiség (db)

INTERHERB VITAL GRAPEFRUITMAG csepp C-vitaminnal
Jóízű
étrend-kiegészítő
20 ml

A grapefruitmagban lévő flavonoidok gyökfogó, antioxidáns hatású bioaktív anyagok. A grapefruitmag kivonata hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, védi a sejteket a káros szabadgyököktől, szerepet játszik a sejtek öregedésének gátlásában. A
C-vitamin támogatja a szervezet ellenálló-képességet, az erőnlétet, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

Javasolt fogyasztás: napi 3 x 6 csepp, alkalmanként 2 dl folyadékban hígítva. Higítatlanul soha ne használja, mert nyálkahártya-irritációt okozhat!

Összetevők:
Grapefruitmag és gyümölcs standardizált glicerines kivonata.

Hatóanyag mg/napi adag (18 csepp)
Citrus bioflavonoid: 7,5 mg
C-vitamin: 32,4 mg RDA*%: 40,5%
*RDA – felnőttek számára ajánlott napi bevitel %-ban
Nettó tömeg: 24 g
Forgalmazza: BGB Interherb Kft, 1087 Budapest, Százados út 18.

Figyelmeztetés: Fogyasztása kisgyermekeknek, terhes- és szoptatóanyáknak, citrusfélékre érzékenyeknek nem ajánlott. A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruitmag alkalmazásával kapcsolatban.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!


Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 oC).
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett ideig (nap, hónap, év).

OÉTI notifikációs szám: 11370/2012.

Termékkel kapcsolatos további információért írjon nekünk ingyenes Skype™ használatával! Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9.00-18.00 óra között érhető el. Amennyiben Ön még nem Skype™ felhasználó, telepítsen Skype™-ot ingyen a számítógépére.