Alex a keksz: keksz és játék egyben!

2015.10.06

ALEX A KEKSZ porkeverékek és kekszek 100%-ban nyírfacukorral készülnek, tönköly- és zabliszt keverékéből, tartósítószer és hidrogénezett növényi zsír nélkül. Nem tartalmaznak tejszármazékot, így tejérzékenyek is fogyaszthatják!

10 perc és kész!

A kekszpor keverékeket úgy találták ki, hogy otthon egyszerűen, bárki által gyorsan elkészíthető legyen, melynek eredménye fél kilogramm finom, omlós, egészséges keksz. A csomagolásban található társasjáték, Alex birodalma, pedig tudatosan tanítja a gyermekeket az egészséges kekszkészítés alapjaira.

Kiknek ajánljuk?

  • egészségtudatos anyukáknak, mert villámgyorsan elkészíthető
  • cukorbetegeknek és fruktóz érzékenyeknek, mert nyírfacukorral édesített
  • tej érzékenyeknek, mert nem tartalmaz tejszármazékot
  • gyerekes családoknak, mert egy remek játék, ami a finommotorikus képességeket is fejleszti.

Nézze meg az ALEX A KEKSZ termékeinket: http://www.herbahaz.hu/termekek/?typ=0&kat=29151

Megjelent az Alex a keksz Businnes Biscuit egészségtudatos anyukáknak!

Alacsony szénhidrát tartalmú, nyírfa- és kókuszvirág cukorral édesített csokis-amarantos kekszeket és villámgyorsan elkészíthető kekszpor keverékeket 72%-os nyírfacukros étcsokoládéval és puffasztott amaranttal ízesítették. Nyugodt szívvel fogyaszthatja minden egészségére figyelő édesség kedvelő, akár diétázó, fogyókúrázó vagy cukorbeteg. Már paleo változatban is kapható lesz a HerbaHáz kínálatában!

Az Alex a keksz porkeverékek és kekszek vaníliás, kakaós és mézeskalácsos ízekben kaphatók áruházainkban és webshopunkban! http://www.herbahaz.hu/termekek/?typ=0&kat=29151

Próbálja ki Ön is!